Untuk mahir sesuatu bidang nasihat guru, perlulah banyak berlatih..berlatih & berlatih. Sebagai persediaan untuk lebih mahir lagi, inilah kek birthday ke2 tahun ni yang dibuat hari Jumaat lepas (14.05.2010) bersama adik (http://gerairizqi.blogspot.com/) untuk anaknya Siti Nur "Afifah. Kek birthday ini menggunakan kek span berperisa chocolate emulco. Belum halus lagi..tapi kena cuba juga supaya tidak keras tangan mengguna noozle. Satu percubaan supaya lebih yakin di masa akan datang.... Selamat datang ke laman Kek Warisan Bonda. Keinginan untuk mempelajari seni pembuatan kek telah lama terpendam. Harapan dari pelancaran laman ini dapatlah kita berkongsi resipi, idea untuk memperkembangkan kemahiran dunia masakan terutama seni pembuatan kek. Bersedia untuk menerima tempahan Kek Lapis Sarawak, kek buah, kek cheese, kek coklat dan yang akan menyusul kemudian. Untuk menempah hubungi saya di talian 014-5841869 atau email neenahapiza@yahoo.com.
Monday, May 17, 2010
Kek Birthday Untuk Siti Nur 'Afifah
Untuk mahir sesuatu bidang nasihat guru, perlulah banyak berlatih..berlatih & berlatih. Sebagai persediaan untuk lebih mahir lagi, inilah kek birthday ke2 tahun ni yang dibuat hari Jumaat lepas (14.05.2010) bersama adik (http://gerairizqi.blogspot.com/) untuk anaknya Siti Nur "Afifah. Kek birthday ini menggunakan kek span berperisa chocolate emulco. Belum halus lagi..tapi kena cuba juga supaya tidak keras tangan mengguna noozle. Satu percubaan supaya lebih yakin di masa akan datang....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment