Monday, July 2, 2012

BISKUT RAYA 2012

 Biskut Night Dome (baru)
RM25/50 keping / RM45/100 keping
Tat Nenas Gulung Blueberry 
RM27/50 keping / RM50/100 keping
Biskut Seri Dahlia 
RM25/50 keping / RM45/100 keping
 Biskut Almond London
RM35/50 keping / RM65/100 keping
 Biskut Neena Cheese Fingers



Biskut Suji Brunei
RM25/50 keping / RM45/100 keping
 Biskut Mama Carrie
RM25/50 keping / RM45/100 keping
Biskut Fancy Mushroom
RM25/50 keping / R45/100 keping
 Biskut Swiss Tat
RM23/50 keping / RM40/100 keping
Biskut Golden Cornflakes
RM23/50 keping / RM43/100 keping
Biskut Choco Ball
RM25/50 keping / RM45/100 keping
 Tat Gulung Nenas
RM27/50 keping / RM50/100 keping
 Biskut Cheese Coklat Cadbury
RM35/50 keping / RM65/100 keping

Tempahan telah dibuka & sila buat tempahan anda sebelum @ pada 22 Julai 2012.  Hubungi saya 016-5790871.

3 comments:

  1. wahhhhhh... sy terpikat dgn biskut cheese choc cadbury tulahhh..

    ReplyDelete
  2. Saru Yusa, memang ramai yang bertanyakan biskut ni termasuk dari chef yg popular dgn biskut dari semenanjung. Resipi ni dipelajari dari chef Rashid Hassan & sekarang ni salah satu biskut popular selaind dari Biskut Ice Nestum.

    ReplyDelete
  3. salam kak neena,
    bila sy bakar biskut bersama cadbury awal2, cadbury dia jd mcm menggerutu sikit. mmg mcm tu ke? bila letak akhir2 tak melekat pula. hehe.. harap boleh memberi bantuan serba sedikit ;) terima kasih ^_^

    ReplyDelete